top of page

Auteur

Alsjeblieft, een cadeautje! Een miniboekje, direct te lezen en te luisteren, 300 woorden, om mijn brein te trainen, om jou te amuseren, bij het opstaan of voor het slapengaan, in het park bij een chai latte, op een poef bij de kachel, aan het strand bij de ondergaande zon– waar ter wereld je ook bent, van mij, voor jou, enjoy!

miniboekje 1.jpg

Ik opende de voordeur en zodra ik een voet over de drempel zette, hoorde ik zware voetstappen naderen. Meteen wist ik van wie die zelfverzekerde tred was. Moest ik vluchten, of blijven? Lees hier of luister nu:

miniboekje2.jpg

Misschien moest Catharina eens uit de tent gelokt worden. Letterlijk, bedoelde Hannes. Door zijn blonde haren blies de zeewind en hij veegde een lok uit zijn gezicht. Lees hier of luister nu:

miniboekje2.jpg

Volgens de politie gaf ze zich aan omdat ze bang was dat haar vijanden haar probeerden te vermoorden. Wat een kul. Een vrouw als Bella di Fiore kent geen vijanden. Ik weet dat. Lees hier of luister nu:

miniboekje4.jpg

Ik zal je laten bloeden als een rund. Dat schreeuwde ik tegen hem. Als een hagelstorm vlogen mijn woorden tegen de kale muren. En het had effect. Angstvallig draaide hij zijn hoofd opzij. Lees hier of luister nu:

miniboekje5.jpg

Jeannie aarzelde, dacht toen: waarom niet de waarheid vertellen? Het was immers een ongeluk. Dat had ze met eigen ogen gezien. Misschien niet vanuit het juiste perspectief, maar desalniettemin duidelijk genoeg.

Lees hier of luister nu:

miniboekje6.jpg

Wow, whatsappte Nikki, ons highschoolclubje vanavond herenigd! Wat doe ik aan?
Tom: Trek iets leuks aan.
Evy: Jij weet wel wat er bij de gelegenheid past.
Katie: Want jij was de fashionista van ons vier.

Lees hier of luister nu:

miniboekje7.jpg

“Zet dat melkpak terug,” commandeerde ze.
De jongen gehoorzaamde onmiddellijk. Met zijn rug tegen de koelkastdeur, keek hij toe hoe zijn moeder de lippenstift van het aanrecht pakte. Van een duur merk, aan de gouden dop te zien. 

Lees hier of luister nu:

bottom of page