top of page

Auteur

auteur_mellow.jpg

Hoi! Leuk om jou hier te mogen verwelkomen!

Ik ben Anne, schrijfster, en met mijn boeken vertel ik het verhaal achter het verhaal: Welk leven gaat er schuil achter die façade? Achter die dichte gordijnen? Doorsnee snap ik niet. Nuance is voor mij belangrijk. En hoezo is iets vreemd? En wat is eigenlijk normaal? Ik observeer, ik ruik, ik voel, ik hoor: mijn nieuwsgierigheid is mijn muze.


Ik vertel over de liefde. De liefde voor jezelf, de liefde tussen man-man, vrouw-vrouw, vrouw-man, kind-knuffeldier, alle mogelijke vormen van liefde. Want liefde is liefde, mits waardig en respectvol. Liefde is universeel en is voor iedereen vrij. Als romanticus pur sang ben ik ervan overtuigd dat, hoe moeilijk je situatie ook is, het ergens toch goed komt.


Ik vertel over het leven. Waar we doorheen moeten om onszelf te worden: ons verdriet, onze eye openers, de streken die ze ons levert, onze besluiten, de bijzondere mensen die op ons pad komen, ons verleden, ons heden en onze dromen voor de toekomst.

Ik hoop dat jij geniet van mijn romans, net zoveel als ik ervan geniet om ze voor jou te schrijven. Maak ook van vandaag weer een beste dag!
 

Liefs, Anne

bottom of page